Сенсорні вимикачі випускаються в трьох модифікаціях: одно лінійні, двох лінійні та трьох лінійні (аналог одне клавішних, двох клавішних і трьох клавішних вимикачів). Залежно від моделі можуть бути з вбудованим пристроєм дистанційного керування або без такого. Управління здійснюється як за допомогою сенсорної панелі, так і за допомогою пульта дистанційного керування (в моделях з модулем ДУ). До одного вимикача може бути під'єднано до 8 пультів дистанційного керування.

Світлорегулятори (димери)

Сенсорний настінний димер (світлорегулятор) призначений для управління однією лінією навантаження з можливістю плавного регулювання рівня яскравості світла. Управління здійснюється як за допомогою сенсорної панелі, так і за допомогою пульта дистанційного керування. Димер має вбудовану функцію "пам'ять останнього налаштованого рівня яскравості". При повторному включенні яскравість освітлення автоматично встановлюється на останньому, налаштованому рівні.

Допустимі типи ламп: лампи розжарювання, енергоощадний, галогенових ламп (220 В, і низьковольтні з трансформатором 12 В і 24 В), люмінесцентні лампи (з електронним баластом), світлодіодні лампи та світлодіодні стрічки.

Увага! Зі світлодіодними лампами, енергоощадний та стрічками, а також з люмінесцентними лампами загальною потужністю до 18 Вт вимикачі можуть працювати не коректно (у вимкненому стані лампи можуть блимати). Дана проблема може бути вирішена паралельної установки LED Адаптера. Усуває проблему миготіння даних ламп і самовільного включення вимикачів при недостатнім навантаженні на лінії (менш як 5 Вт). На одну лінію, не залежно від кількості джерел світла (ламп), підключається тільки один адаптер паралельно одному з джерел світла (ламп).

 

Дистанційне керування здійснюється по радіоканалу, що дозволяє управляти вимикачем з будь-якого приміщення в радіусі дії пульта дистанційного керування.
Дана особливість робить управління приладами освітлення значно зручніше на відміну від систем з ІЧ управлінням, що діють тільки в зоні прямої видимості вимикача і пульта дистанційного керування.

Для зручності використання в темний час доби в вимикачі є світлодіодне підсвічування з режимом індикації стану "включено / вимкнено". У вимкненому стані сенсорна зона підсвічується блакитним кольором, при включенні світла сенсорна зона починає підсвічуватися червоним кольором. Так само в даних моделях реалізована система "плавного включення / вимикання", що значно збільшує термін служби ламп.

Сенсорне управління здійснюється за допомогою вбудованих сучасних ємнісних датчиків, що дозволяє вимикача чітко реагувати на будь-які дотики до сенсорної зони.

Вимикач має функцію автоматичного відключення при обриві ланцюга. У разі перегоряння лампочок в ланцюзі навантаження або спрацьовуванні автоматичного вимикача захисту (так званого автомата) при перевантаженні в ланцюзі, вимикач переходить в стан ВИМКНУТО.

Лицьова панель вимикачів виконана з оптичного скла OptiWite, завдяки чому панель вимикача не тільки стійка до подряпин, але і надзвичайно зручна у догляді.

Для установки та підключення вимикача не потрібно вносити жодних змін в електропроводку, тому, що він підключається до ланцюга за стандартною схемою. Установка вимикача здійснюється в круглу монтажну коробку для прихованого монтажу діаметром 65-70 мм і глибиною 50 мм з міжцентровим для кріпильних гвинтів - 60 мм.

 

Розетки

Випускаються в одне постовому, двох постовому і трьох постовому виконанні. Модуль електричної розетки з заземлювальним контактом та шторками.

Пульт дистанційного керування

Пульт ДУ малий виконаний у формі брелока, має 4 кнопки і дозволяє управляти 3 різними лініями вимикачів в режимі "включити / вимкнути" або 1 димером з можливістю регулювання рівня яскравості світла. Четверта кнопка має функцію "Вимкнути всі". Дистанційне керування здійснюється по радіоканалах на частоті, дозволеної для вільного використання в цивільних цілях.

Всі електро вироби торгової марки LIVOLO відповідають вимогам ТР ТЗ 004/2011, ТР ТЗ 020/2011. Сертифікат відповідності BVCE.


www.livolo.in.ua
(067)258-33-88 
м. Київ 
care.livolo@gmail.com