Однолінійний сенсорний димер C701DR з дистанційним управлінням розрахований на управління однією зоною освітлення з плавною зміною рівня освітлення. Сенсорний димер має одну кнопку для регулювання світла і для включення / вимикання. Коротке торкання сенсорної панелі димера плавно вмикає світло до рівня, який був заданий перед вимиканням.

Тривале натискання кнопки підсвічування змінно зменшує або збільшує рівень освітлення. Модуль дистанційного керування дозволяє підключати до вимикача фірмові радіо пульти livolo. Управління освітленням через сенсорну панель вимикача так само залишається активним.

Вимикач з димером має двоколірне підсвічування клавіш, у вимкненому стані працює синій світлодіод, у включеному червоний. Сенсорна панель не вимагає посиленого натискання, досить лише торкнутися лицьовій панелі в області клавіш.
Монтаж сенсорних вимикачів з димером можливий як окремо, за одинарної лицьовою панеллю, так і спільно з іншими розетками або вимикачами фірми Livolo при використанні здвоєних або прибудованих лицьових панелей. Сенсорний вимикач світла Livolo без проблем замінить ваш старий вимикач, ніяких додаткових проводів не потрібно.


www. livolo.in.ua
(067)258-33-88