Що таке вимикач? Їм може називатися будь-який пристрій, для включення і відключення електричного струму в електричному ланцюзі.

Останньою hitech розробкою у сфері електричних вимикачів став сенсорний вимикач світла. Ця новинка відразу ж викликав великий інтерес, по скільки вона наповнена різноманітними функціями (комплектація і функціональність вимикача світла вибирається індивідуально, залежно від бачення і бажань клієнта). Високоякісний сенсор гарантує набагато більш тривалий термін служби сенсорного вимикача світла в порівнянні з механічним, забезпечує додаткову економію електроенергії та безпеку в вашому домі. Дизайн сенсорного вимикача займає не останнє місце в розробці. Байдужих до зовнішнього вигляду вимикачів світла LIVOLO поки не знаходилося.

Зовнішня панель в класичних кольорах - чорний і білий, глянсовий блиск кристалічного скла, хромовані деталі, підсвічування сенсорних зон, дистанційне керування, якість збірки, надійність, можливість втілити будь-які функції в одному вимикачі - зробили вимикачі світла LIVOLO унікальною незамінним пристроєм і деталлю інтер'єру, здатної привнести затишок і комфорт в атмосферу вашого будинку.

 

Сенсорні вимикачі світла LIVOLO відрізняється наступними перевагами:

 

  • Висока надійність і довговічність. У сенсорному вимикачі відсутні рухомі частини та механічних деталей набагато менше, ніж у класичного механічного вимикача;
  • Плавне включення освітлення диммером: відсутність стрибка струму при нагріванні нитки розжарювання лампи, що значно збільшує термін служби лампи. При використанні діммера можлива економія електроенергії всього будинку до 75%;
  • виключена ймовірність виникнення іскри при замиканні / розмиканні електричного кола. Досить часто іскра, що виникла в процесі експлуатації звичайного вимикача, стає причиною вибуху побутового газу. Сенсорний вимикач світла LIVOLO повністю виключає небезпеку такого роду.

 

Експлуатація

Саме використання вимикача світла LIVOLO напевно принесе Вам велике задоволення. Приємна скляна гладка панель, ненав'язливе підсвічування сенсорних зон, викликає бажання торкнутися вимикача.

Вимикач світла LIVOLO працює від легкого дотику. Вам не буде потрібно ніяких механічних зусиль - тільки лише злегка торкнутися рукою сенсорної зони. Є моделі з функцією дистанційного керування. При цьому стіни не є перешкодою для сенсорних вимикачів з дистанційним управлінням. Дистанційне керування відбувається по радіоканалу, це дозволяє управляти вимикачем з будь-якого приміщення в радіусі дії пульта дистанційного керування, що складає близько 30 метрів. Таке управління вимикачами освітлення значно зручніше від систем з інфрачервоним управлінням, що діють тільки в зоні прямої видимості вимикача і пульта дистанційного керування. Пультом, ви, наприклад, перебуваючи у вітальні, можете вимкнути світло на кухні. До одного такого вимикача можливе підключення до 8 пультів дистанційного керування.

Певні моделі вимикачів світла LIVOLO мають функції диммера, таймера, можуть бути використані як прохідні вимикачі. Ці моделі так само можуть бути з функцією дистанційного керування.

Будь-який вимикач світла LIVOLO має сенсорну зону, що підсвічується вбудованими світлодіодами. У режимі «включено» - колір підсвічування червоний, в режимі «виключене» - синій. Вимикач з підсвічуванням забезпечує додаткову зручність - його не потрібно шукати в темній кімнаті.

При обриві ланцюга вимикач автоматично відключить навантаження. Перегоріла лампочка в ланцюзі навантаження - вимикач автоматично переходить в стан вимкнено або при спрацьовуванні автоматичного вимикача захисту (так званого автомата) при перевантаженні в ланцюзі, вимикач переходить в стан вимкнено.

Кількість клавіш і комплектація

Сенсорний вимикач світла LIVOLO може бути як одинарним, так і здвоєним. Максимальна кількість сенсорних зон («клавіш») - чотири. Кожну сенсорну зону можливо запрограмувати на окрему функцію (наприклад: перша «клавіша» - диммер з дистанційним управлінням, друга - прохідний вимикач). Цікавим варіантом комплектації є вимикач комбінований з розеткою.

Монтажні роботи

Вимикач світла LIVOLO підключається / встановлюється так само як і звичайний механічний вимикач. При установці не виникає ніяких труднощів, конструкція вимикача світла LIVOLO дозволяє досить швидко встановити його в гіпсокартонну, цементну або цегляну стіну замість звичайного вимикача.

Дизайн

Барвисто яскравий і водночас строго класичний дизайн вимикачів світла LIVOLO вигідно відрізняє їх від інших сучасних вимикачів світла представлених на ринку. Впевнені, що більшість Ваших гостей, напевно захочуть мати такий же вимикач. Будьте першими у нових тенденціях сучасного дизайн інтер'єру. Лицьова панель сенсорних вимикачів виконана зі скла OptiWite, завдяки чому панель вимикача не тільки стійка до подряпин, але і надзвичайно зручна у догляді.

 

Зовнішні глянцеві панелі з кристалічного скла чорного і білого кольору, ретельне опрацювання кожної деталі та стиків - викличуть ваш захват.

 

Лицьова панель з кристалічного скла                                   Ультратонка скляна лицьова панель

 

Срібна окантовка НЕ електропровідність                                 Металева облицювання

 

Вартість, функціональність і дизайн сенсорного вимикача забезпечать його незамінність в дизайні вашої оселі та створенні комфортної обстановки в вашому домі.

При необхідності будь-яких коментарів або роз'яснень, просимо контактувати з нами.