Щоб зрозуміти, в чому відмінність прохідного вимикача від стандартного, в якому переривання електричного ланцюга відбувається звичайним способом, необхідно подивитися на вимикач зі зворотного боку.

Прохідний вимикач має три контакти (на відміну від двох контактів у звичайних) і переключаючим між ними механізмом. Тому вимикач прохідний має деякі переваги, головне з яких - можливість управляти лампами освітлення з різних місць квартири або офісу. Тому, якщо Ви вирішили купити прохідний вимикач - його можна буде приєднати до лінії навантаження з кількох освітлювальних приладів і управляти ними, наприклад, з різних сторін довгого коридору. Двохлінійний прохідний вимикач Livolo всередині оснащений чотирма контактами і його необхідно синхронізувати з прохідним вимикачем, розташованим на протилежній стороні.

Прохідний вимикач купити, виходячи тільки з зовнішнього вигляду можна - зовні вимикач може виглядати як звичайний, і тільки придивившись уважно, на прохідному можна побачити знак - стрілочка вниз і вгору. У сенсорних прохідних вимикачах Livolo в коді товару присутній буква S.


(067)258-33-88 м. Київ
http://livolo.in.ua