З кожним днем ми чуємо все більше згадок про розумних будинків. Розумний будинок - це будинки оснащені десятками датчиків, які підключений до різних приладів які виконують певні завдання без нашого втручання.

Що робить розумний будинок розумний?

Термін розумний будинок може здатися футуристичним. Насправді майже впевнений, що ви напевно зустрічали деякі елементи розумного будинку, тільки ви не підозрювали про це. Подумайте, наприклад, датчик руху, який включає світло, коли він виявляє, що ви проходили повз нього. Або датчик температури, який запускає обігрівач, коли в приміщенні ставати занадто прохолодно.

Звичайно, ймовірно, ви не зустрічали розумний холодильник, який вказує вам, що у молока закінчується термін придатності, або відтворення погоди на вхідних дверях.

Таким чином, розумний будинок, повний всіляких датчиків, які посилають сигнали до центрального блоку управління. Цей пристрій управляє різними приладами відповідно до вказівок встановлених програм.

устройство сенсорного выключателя

Livolo вимикачі: невеликий крок до організації розумного будинку

Якщо Ви вже придбали розумний будинок, але все-таки бажаєте його вдосконалити за невеликі гроші без великомасштабного ремонту, ми допоможемо вам зробити кілька невеликих кроків, щоб гарантувати, що ваш будинок стане ще трохи розумніші.

Наприклад, змінивши клавішні вимикачі на елегантні сенсорні перемикачі Livolo, тому, що ці продукти не тільки модні, але і допомагають нам економити енергію, все розумні елементи забезпечують більш раціональне використання ресурсів.

Выключатели сенсорные Livolo

Димаємі перемикачі Livolo може змінювати яскравість, коли нема потреби в цьому. Стримане червоне підсвічування попереджає нас, що ми забули вимкнути світло за дверима. Перемикач для жалюзів закриє штори, якщо на вулиці дуже жарко, так що вам не потрібно буде користуватися кондиціонером.

Так, ці кроки можуть здатися незначними, але як говоритися, копійка гривню береже: трохи зекономленої енергії тут, трохи там, і ви відчуєте значну економію фінансових ресурсів і допомагаєте зробити навколишнє середовище чистіше.