Досконалий дизайн приміщень проявляється в дрібницях. Придбані в інтернет-магазині livolo.in.ua вимикачі світла з пультом є тим елементом, який додає елегантності в інтер'єр і помітно спрощує процес управління освітленням в будинку або офісі.

Особливості та переваги сенсорних радіокерованих перемикачів освітлення

Додатковий модуль, вбудований в радіокерований вимикач світла, дозволяє підключити пульт. З його допомогою можна не тільки включати або вимикати освітлення, але і створювати кілька різних світлових сценаріїв, регулювати яскравість при використанні димарів. Окремо можна придбати сенсорний пульт, що дозволяє управляти великою кількістю приладів одночасно.

Радіокеровані вимикачі освітлення LIVOLO представлені в асортименті:

При виробництві вимикачів світла з пультом використовується високоякісний пластик, метал і загартоване скло. Сенсори реагують на найменший дотик, зовнішня панель володіє водовідштовхувальними властивостями і не боїться мокрих рук. Продукція має всі необхідні сертифікати відповідності.

Кожен вимикач з ДУ має індивідуальну упаковку з щільного картону і додатковий пакувальний матеріал для скляної панелі, що дозволяють уникнути пошкоджень під час транспортування. У комплект входять гвинти для кріплення і докладна інструкція з монтажу та експлуатації.

Область застосування сенсорних перемикачів LIVOLO

Пульт дистанційного керування незамінний:

  • в ситуації, коли вимикачі світла розташовані у важкодоступних місцях;
  • для людей з обмеженими можливостями;
  • для сімей з дітьми, не визнають необхідність виключення світла або НЕ доріс до перемикача;
  • в спальнях, вітальнях - можна керувати освітленням, не встаючи з ліжка або дивана, а також перебуваючи в сусідньому приміщенні.

За допомогою інтернет-магазину livolo.in.ua вимикачі світла з пультом можна купити цілодобово, заповнивши спеціальну форму. Менеджери готові відповісти на будь-яке питання, на сайті передбачене замовлення зворотного дзвінка. Доставлення здійснюється в будь-яке місто України, покупець може вибрати зручний йому спосіб, включаючи самовивезення з пунктів видачі товару. Перед виправлянням клієнту кожен прилад ретельно перевіряється на відсутність виробничих дефектів.

www.livolo.in.ua
(067)258-33-88 
care.livolo@gmail.com