У спеціалізованому інтернет-магазині livolo.in.ua представлений широкий асортимент розеток і вимикачів від виробника LIVOLO. Функціональні і стильні, вони стануть прикрасою будь-якого приміщення і здатні задовольнити різні запити!

Розетки магазину LIVOLO відрізняються від продукції інших виробників:

  1. Основний акцент - на унікальному дизайні і зручності використання.
  2. Електрична розетка має захисні шторки і заземлення. Всі розетки, крім електричних, можуть встановлюватися парно в 1 рамку, не займаючи багато місця. Так ви в одній рамці можете вмістити одночасно розетку для антени і розетку HDMI.
  3. В асортименті Livolo є розетки для вирішення практично всіх завдань, є розетки для телефону, інтернет (lan) розетки, розетки USB і HDMI.

Особливий вид дизайнерських розеток для вишуканих інтер'єрів - розетка зі скляною рамкою. Вона має стильний дизайн і поєднується з будь-якою концепцією інтер'єру. Використання розетки з обрамленням зі скляної рамки прикрасить будинок.

Для яких цілей використовують мультимедійну розетку?
Мультимедійні розетки дають можливість підключати колонки, кабелі HDMI та інші роз'єми для домашнього кінотеатру в одну розетку.

Переваги установки розеток LIVOLO

  1. економія простору і місця на стіні;
  2. встановлення однієї розетки на все підключення надійніше і вимагає менших витрат;
  3. якщо є можливість установки такої розетки, вибір буде цілком виправданий зручністю використання і функціональністю.

Щоб не псувати дизайн приміщення старим типом розеток, можна звернути увагу на стильні розетки зі скляною рамкою. Технології давно зробили крок вперед, і зараз можна встановлювати гарні розетки без шкоди для бюджету. Розетки зі скла - це вигідне рішення для побутового та комерційного використання.

У нас ви зможете підібрати не просто якісну і функціональну розетку. Ми продаємо ексклюзивну продукцію, в якій поєднані практичні та естетичні якості!


www.livolo.in.ua
(067)258-33-88 
м. Київ
care.livolo@gmail.com