Розумний настінний вимикач світла Livolo – в системі Розумний будинок Smart Home Livolo поповнення!

 
Livolo продовжує нестримний інноваційний наступ на традиційні технології. Новий продукт компанії – дистанційне керування освітленням являє собою ніщо інше, як розумний настінний вимикач Livolo R. Пристрій підтримує керування на радіочастоті 433 МГц і є новим гаджетом системи Розумний будинок, який інтегрується в неї звичним способом – за допомогою «шлюзу» Broadlink RM Pro.
 

Ви тільки замислитесь на хвилину – ми купуємо собі розумні лампи, розумний одяг, розумні пристрої для підвищення власного комфорту, проте, продовжуємо вмикати і вимикати світло у ванній або, скажімо, в кімнаті, старим «ручним» способом. Настав час змінити це!
Розумний будинок Livolo складається з двох елементів: безпосередньо самого настінного вимикача Livolo з вбудованим радіо модулем та пульта дистанційного керування VL-RMT-02 або універсального пульта керування з тим же вбудованим радіо модулем та Wi-Fi модулем Broadlink RM Pro.
 

Сенсорний вимикач, само собою, монтується в стіну замість звичайного класичного вимикача. Пульт дистанційного керування та Broadlink RM Pro, що забезпечує зв'язок настінного вимикача з Smart Home і, відповідно, зі смартфоном.
Непогана різноманітність, вірно? Немає під рукою смартфона – керуйте освітленням своєї кімнати, не сходячи з дивана, за допомогою спеціального «пульта» дистанційного керування VL-RMT-02. А ось якщо у вас під рукою смартфон – можливостей відкривається істотно більше!
 

Система Smart Home Livolo, в яку інтегруються розумні вимикачі Livolo R, відкриває перед користувачем можливості, які в принципі недоступні стандартним технологіям. За допомогою фірмового мобільного додатка e-Control Ви можете синхронізувати розумний настінний вимикач з іншими пристроями. Таким чином, можна запрограмувати, наприклад, вимкнення світла в кімнаті, при включенні TV або ж навпаки – вмикання світла, при спрацьовуванні датчика руху.


Інженери компанії зробили все можливе, щоб розумний вимикач міг взаємодіяти з більшістю теперішніх типів лампочок. На цей час сенсорний вимикач Livolo R може ефективно управляти лампочками, що знаходяться в діапазоні потужності 5-1000W.
 

Користь даного розумного пристрою важко переоцінити. Фахівці Livolo вирішили змінити основу основ – сам принцип вмикання/вимикання світла в будинку! Цікаво, що вчені китайської компанії придумають наступним?