Вибираючи вимикач світла для домашнього освітлення, необхідно розуміти, що він належить до тих предметів, якими Ви будете користуватися щодня велику кількість разів. Навіть найменші незручності, при використанні вимикача, істотно впливають на стан комфорту і настрої в будинку.

Однією з останніх технологічних розробок сучасних вимикачів світла є сенсорний вимикач світла Livolo. Вимикач дозволяє подивитися по новому на буденні речі: не тільки принести бажаний комфорт у ваш будинок, але й акцентувати на собі увагу як стильною фішкою інтер'єру. Сенсорні вимикачі світла Livolo мають велику різноманітність зовнішніх декоративних лицьових панелей, завдяки чому можливе зібрати різні варіанти комплектацій, для створення інтер'єрів в самих різних стилях Сенсорні вимикачі Livolo, мають кілька різновидів. 

Всі сенсорні вимикачі світла Livolo мають сенсорну зону що підсвічується. Вимикач з підсвічуванням дозволяє легко виявити його в темному приміщенні. Коли вимикач вимкнений - контур сенсорної зони світиться синім кольором, коли включений - червоним. Таке підсвічування дуже зручна, по перше в темному приміщенні ви завжди з легкістю знайдете вимикач. По друге, якщо вимикач встановлений зовні приміщення, червона підсвітка дасть Вам можливість знати, чи горить світло в приміщенні.

За функціональністю Сенсорний вимикач світла діляться на: 

 

За кількістю сенсорних зон (клавіш) поділяються на:

Розповімо Вам докладніше про кожен вид вимикачів

Вимикачі з дистанційним управлінням

Вимикачі з дистанційним управлінням надають можливість керувати освітленням на відстані до 30 метрів, а так само як зазвичай - дотиком до сенсорної зони на самому вимикачі. Дистанційне керування світлом здійснюється за допомогою радіо пульта дистанційного керування з будь-якої кімнати в будинку, квартирі. Ви можете навіть не встаючи з дивана в залі, якщо захочете, вимкнути світло в кухні.

Димер (світлорегулятор)

Для управління освітленням сьогодні так само використовується димер. Іноді їх називають світлорегулятор або регулятор освітлення. Сенсорний димер поєднує функції вимикача світла і регулятора яскравості освітлення. Він дозволяє плавно регулювати яскравість світла від сліпучого сяйва до приглушеного інтимного освітлення. Зовнішня лицьова панель вимикача з функцією димера має сенсорну зону з підсвічуванням. Управління освітленням здійснюється двома способами: за допомогою пульта або легким дотиком до сенсорної зони. Сенсорний димер Livolo підходить для роботи з усіма типами димуємих ламп. Приємний момент - світлорегулятор також дозволяє зменшити витрату електроенергії та за рахунок плавного включення і виключення - збільшити термін служби лампи.

Прохідний вимикач

Сенсорний вимикач прохідний дозволяє включати та вимикати один і той же світильник з різних місць. За цю властивість прохідний вимикач часто ще називають дублювальний. Зовні сенсорний вимикач прохідний не відрізняється від звичайного сенсорного вимикача світла. Відмінність лише у внутрішньому наповненні і функціональності. Зазвичай прохідний вимикач рекомендується в коридорах, на сходах, у спальнях для того, щоб людина мала можливість включити світло на початку шляху, і вимкнути в кінці шляху без повернення в початкову точку.

Вимикач однолінійний (одноклавішний)

Вимикач однолінійний дозволяє управляти однією групою освітлювальних приладів.

Вимикач дволінійних (двоклавішний)

Вимикач дволінійних має дві сенсорні зони (клавіші). Двоклавішний вимикач отримав широке застосування для багатолампових світильників або люстр, а також при використанні декількох груп світла. Наприклад, в пятиламповій люстрі, одна клавіша (сенсор) включає дві лампочки, а друга - три. Так само вимикач двоклавішний використовують для роздільних санвузлів (перша клавіша включає світло у ванній, друга - в туалеті) або для кімнат які знаходяться поруч.

Вимикач трилінійний (трьохклавішний) і більше

Вимикач трьох клавішний і чотирьох клавішні володіють більш великими можливостями ніж вимикач двоклавішний. Застосовуються для управління декількома групами світильників або багатоламповими люстрами. Такі вимикачі дозволяють комбінувати різні варіанти освітлення. Вимикачі дозволяють управляти рівнем освітлення. Забезпечують управління освітленням з одного місця.