Інтернет-магазин livolo.in.ua займається продажем ексклюзивних складових для освітлення. У нас можна вибрати сенсорні вимикачі, розетки, лицьові панелі та аксесуари.

Серед широкого асортименту електротехнічної продукції великим успіхом користуються скляні рамки для розеток. Скло успішно замінило застарілі накладки з пластику, воно виглядає більш сучасно і стильно. Рамки для розеток і вимикачів зі скла чудово поєднуються з будь-яким стилем приміщення і доповнюють дизайн кімнати.

Конструкція рамок

Основні складові частини пристрою:

  • механізм вимикача або розетки;
  • скляна рамка (накладка на нього).

Монтувати рамки для розеток і вимикачів зі скла так само просто, як і звичайні.

Переваги скляних рамок

  1. Відмінний зовнішній вигляд. Скло рівне і блискуче, виглядає як прикраса, а не як необхідність.
  2. Практичні переваги. Рамки не дряпаються і не затираються. Рамка з розжареного скла не б'ється, але якщо це раптом сталося, скло розсипається як автомобільне і не залишає гострих частин.
  3. Доступна ціна. Такі рамки дорожче пластикових, але їх вартість виправдовується довгим терміном служби та відмінним зовнішнім виглядом. А якщо в приміщенні вже зроблений дорогий ремонт, то його просто не можна зіпсувати, встановивши звичайні пластикові розетки та вимикачі.
  4. Це я закреслював ще в минулий раз
  5. В каталозі є скляні рамки для розеток на 5 розеток - для тих, у кого є необхідність в підключенні великої кількості електроприладів. У цьому випадку кілька розеток не зіпсують зовнішній вигляд дизайнерського приміщення.

Інтернет-магазин livolo.in.ua надає відмінний вибір, у нас можна знайти якісні, практичні рамки для розеток, а також вимикачів зі скла від іменитих виробників. У нас ви можете замовити стильні рамки для розеток на 4 розетки бренду LIVOLO.

Чому саме livolo.in.ua?

Ми переконані, що ідеальний інтернет-магазин - це:

  • професійні консультації;
  • підбір товару, який відповідає потребам і очікуванням клієнта;
  • широкий вибір якісної продукції;
  • швидке доставлення;
  • чесність і бездоганна репутація.

Саме ці принципи закладені в основу нашої роботи.